تولید 100 اتوبوس برقی تا انتهای سال

تولید 100 اتوبوس برقی تا انتهای سال به گزارش رصد کالا، وزیر صمت با اشاره به تولید 100 دستگاه اتوبوس برقی توسط خودروسازان در کشور تا آخر سال، اظهار داشت: نیاز تهران به اتوبوس بر مبنای حجم جمعیت و ترافیک 7 هزار دستگاه است.



به گزارش رصد کالا به نقل از مهر، عباس علی آبادی در گفت و گوی تلویزیونی درباره ی آخرین وضعیت خودرو های برقی اظهار داشت: روز گذشته نخستین خط تولید اتوبوس برقی را افتتاح کردیم، در یکی دیگر از خودروسازان، اتوبوس برقی تولید می شود که به زودی به بهره برداری می رسد.
وی افزود: تا انتهای سال حدود ۱۰۰ دستگاه اتوبوس جدید برقی تولید می شود، اما اگر حمایت شود، می توان میزان تولید آنرا افزایش داد. درحال حاضر هدف ما این است که فرهنگ سازی شود و آمادگی شکل بگیرد. توسعه اتوبوس برقی، تاکسی برقی، موتورسیکلت برقی نیازمند فرهنگ سازی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر این که توسعه خودرو های برقی به سبب مزایایی که دارند، باید زودتر اجرائی می شود، اشاره کرد: باتوجه به استفاده از این ظرفیت حداکثری در خودرو های برقی، راننده ها باید در مورد نحوه رانندگی، آموزش ببینید.
علی آبادی اظهار داشت: ما یک تغییر رویکرد در خودروسازی های کشور خواهیم داشت و سیستم های جدید برقی باید جایگزین خودروسازی دیزل سنگین، شود، البته خودرو های برقی سیستم های نسبتاً ساده تری دارند؛ با اینحال تا الان بطورمثال در خودروساز سرمایه گذاری در حوزه ساخت باطری که همچون عوامل اصلی ماشین های برقی است، انجام نشده است.
وی افزود: تولید اتوبوس برقی درحال شروع است؛ بطورمثال در مپنا حدودا درباب نوآوری، طراحی و ساخت نمونه طی دو سه سال قبل اقداماتی انجام دادیم و در بازدیدی که رییس جمهور اردیبهشت ماه امسال از مپنا داشتند، به اداره استاندارد فرمان داد که شتاب بیشتری بدهند که خوب اتفاق مبارکی افتاد.
وزیر صمت اشاره کرد: اولین اتوبوس برقی را با بهره گیری از ظرفیتهای استانداردسازی خودمان تولید کردیم که یک اقدام مهم می باشد. سازمان استاندارد هم با تمام دقت این کار را انجام داد و انصافاً کار خوبی بود که با دستور رییس جمهور انجام شد.
نیاز تهران به ۷ هزار اتوبوس
علی آبادی با اشاره به نیاز شهرداری تهران به هفت هزار دستگاه اتوبوس، اظهار داشت: نیاز تهران به اتوبوس برمبنای حجم جمعیت و ترافیک توسط شهرداری تهران اعلام می شود که نیاز به هفت هزار دستگاه عدد قابل قبولی است، ولی این عدد برای شهرهای مختلف متفاوت و بسته به ترافیک آنها است.
وی عنوان کرد: می توانیم با بهره گیری از ظرفیتهای داخلی همه نیازها را پوشش دهیم. وقتی به فناوری دست پیدا کردیم، توسعه ظرفیت، کار چندان سختی نیست؛ خوشبختانه این کار برای کشور مزیت دارد که نیازمند سرمایه گذاری ها در این زمینه هستیم. دولت هم تمام و کمال پای کار است.
وزیر صمت با بیان این که سیاست این وزارتخانه در بخش خودرو، حرکت به سمت تولید خودرو های برقی است، بیان کرد: در وزارت صمت ۲۰ طرح پیشرانه تعریف کردیم و در بحث های صنعت بدنبال ایجاد تحول هستیم که این اقدامات به مردم معرفی خواهد شد.
بررسی ایستگاه های شارژ برای تاکسی های برقی
علی آبادی با اشاره به وضعیت تاکسی های برقی اظهار داشت: برای تاکسی ها برنامه ای در دستور کار است. چند روز پیش برای آزمایش یکی از جایگاه ها شارژ برق خودرو به چند نقطه شهر رفتم که وجود تعدادی از ایرادات درست بود، بطورمثال برخی جایگاه ها کار نمی کند یا این که گرفتار ایراد بودند که دستور بررسی و حل مشکل را دادیم، البته بیشتر جایگاه ها مشکلی نداشتند.
وی اشاره کرد: تا انتهای سال حدودا در بیشتر راه ها، جایگاه شارژ ایجاد خواهیم کرد تا خودرو های برقی، از شارژ ماشین بهره گیرند.
وزیر صمت با اشاره به تامین زیرساخت های لازم برای توسعه خودرو های برقی اشاره کرد: وزارت نیرو دراین زمینه عملکرد بسیار خوبی داشت و دارد که ظرفیت بسیار خوبی در کشور به وجود آمده است. حدودا در بیشتر نقاط کشور حتی روستاها شبکه برق داریم؛ پس یک خانواده روستایی هم می تواند ماشین خودش را در روستا شارژ کند، ولی در ساعاتی از سال ناترازی برق داریم می توانیم در بعضی ساعات شارژرها را محدود نماییم تا مردم در خارج از ساعات پیک خودروی برقی خودرا شارژ کنند.
افزایش ظرفیت نیروگاهی برای تامین زیرساخت های شارژ خودرو های برقی
علی آبادی با اعلان اینکه افزایش ظرفیت نیروگاهی، عمدتا انرژی های تجدیدپذیر در دست اقدام است، اظهار داشت: هدف این است که بیشتر انرژی مورد نیازمان را از انرژی سبز دریافت نماییم، البته از سوخت های فسیلی هم می توان برای تولید برق بهره برد تا در شارژ خودرو های برقی مصرف شود.
وی با اشاره به ظرفیت شرکت های دانش بنیان در تولید باطری های خودرو های برقی اضافه کرد: در موضوع باطری یک کار پژوهشی در سالهای قبل شروع شده و دانشگاه ها پیشرفت خیلی خوبی دراین زمینه داشتند، اما باید بصورت موازی برای انتقال فناوری هم اقدام شد.
وزیر صمت با اعلان اینکه ظرفیتهای مهندسی کشور امروز با گذشته بسیار فرق می کند، اظهار داشت: در بخش مهندسی و طراحی خودرو های برقی به نظر امروز در دنیا چیزی کم نداریم و حتی می توانیم با بهترین های دنیا خودرا مقایسه نماییم. ما الان در فناوری بطورمثال خودرو های برقی به سطح خودرو های این وین درایو رسیدیم؛ یعنی موتور را در داخل چرخ تعبیه کردیم، خوشبختانه ظرفیتهای مهندسی بسیار خوبی داریم البته تولیدی بسیار بهتری داریم.
علی آبادی اشاره کرد: دولت با همه شرایط سختی که دارد، موضوع برقی کردن را اولویت اول گذاشته است و شخص رییس جمهور و وزیر کشور روزانه موضوع برقی سازی خودرو ها را پیگیری می کنند از آنجا که اراده ملی وجود دارد در صورتیکه مردم هم همراهی کنند، من اطمینان می دهم که ما خیلی زود به سمت خودرو های هوشمند می رویم.
به گفته وی، هوشمندسازی خودرو ها را با بهره گیری از شرکت های دانش بنیان پیگیری می نماییم تا امنیت مسافران، حمل و نقل و امنیت جاده ها ایجاد شود.


منبع:

1402/09/10
12:33:46
5.0 / 5
257
تگهای خبر: آموزش , تولید , خودرو , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
رصدکالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها