داستان حمله آمریکا به اتوبوس های تهران ۱۷ دستگاه یوتانگ از بین رفت

داستان حمله آمریکا به اتوبوس های تهران ۱۷ دستگاه یوتانگ از بین رفت به گزارش رصد کالا، نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی تهران با اتوبوس های جدید ادامه دارد؛ در همین مسیر، بخشی از اتوبوس های یوتانگ در جریان انتقال دریایی به کشور صدمه دیدند، اما روند همکاری با شرکت چینی برقرار است.


به گزارش رصد کالا به نقل از مهر، تهران سال هاست با چالش فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی و آلودگی هوا مواجه می باشد مسئله ای که توسعه و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی را به یکی از مطالبات اصلی شهروندان تبدیل نموده است. در همین جهت، مدیریت شهری تهران با هدف افزایش ظرفیت حمل و نقل عمومی، تسهیل تردد شهروندان و کاهش آلایندگی، قراردادهایی برای تأمین اتوبوس های جدید، همچون اتوبوس های برقی، با شرکت های چینی منعقد کرده و قسمتی از این ناوگان هم وارد کشور شده است.

اتوبوس های صدمه دیده هم به کشور منتقل شدند

در حالی که روند تأمین و انتقال این اتوبوس ها برای ورود به چرخه حمل و نقل عمومی تهران ادامه داشت، علیرضا زاکانی، شهردار تهران، روز یکشنبه ۲۹ شهریورماه از صدمه دیدن برخی از این اتوبوس ها در جریان انتقال دریایی به کشور آگاهی داد.
زاکانی ضمن اشاره به وضعیت اتوبوس های چینی اظهار نمود: «در جریان انتقال دریایی، آمریکایی ها به برخی از اتوبوس ها تعرض کرده و ۱۸ دستگاه صدمه دیده اند.» بگفته شهردار تهران، اتوبوس ها در بندرعباس تخلیه شده اند و حتی اتوبوس های صدمه دیده هم به کشور منتقل شده اند.
این اتفاق در شرایطی رخداده است که توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی تهران با هدف پاسخگویی به نیاز بیش از پیش شهروندان و کاهش فشار ناشی از کمبود اتوبوس در شبکه شهری دنبال می شود؛ ناوگانی که توسعه آن علاوه بر افزایش ظرفیت جابه جایی مسافران، در برنامه های مدیریت شهری برای کاهش استفاده از خودرو های شخصی و بهبود وضعیت آلودگی هوای پایتخت هم جایگاه دارد.
زاکانی درباره ی صدمه دیدن اتوبوس ها هم ضمن اشاره به شرایط جنگی گفته است: «به هر حال جنگ است و در جنگ هم چنین اتفاقاتی رخ می دهد» و تاکید کرده که اتوبوس های صدمه دیده هم به کشور منتقل شده اند.
به این ترتیب، اتوبوس هایی که مقرر است قسمتی از ظرفیت حمل و نقل عمومی تهران را تقویت نمایند، در حالی وارد کشور می شوند که قسمتی از محموله آنها در راه انتقال دریایی صدمه دیده است؛ موضوعی که می تواند روند بهره برداری از این ناوگان را با چالش های جدیدی مواجه کند.
حسن رضایی، مدیر روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، در گفتگوی با گزارشگر مهر درباره ی آخرین وضعیت اتوبوس های صدمه دیده در جریان انتقال به کشور اظهار داشت: در این حادثه، ۱۷ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری یوتانگ از بین رفته است.
وی اضافه کرد: با توجه به این اتفاق، قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی بازهم برقرار است و روند همکاری با این شرکت ادامه خواهد داشت.
با این حال، مدیریت شهری بازهم پیگیر تأمین آسایش و تسهیل تردد شهروندان است و با ورود اتوبوس های برقی تلاش می کند ضمن افزایش ظرفیت حمل و نقل عمومی، از آلودگی هوا هم جلوگیری نماید. این پیگیری ها ادامه خواهد داشت و دشمن جنایتکار آمریکایی نمی تواند با چنین اقداماتی خللی در خدمت به مردم ایران ایجاد نماید.

1405/06/30
13:28:01
5.0 / 5
4
تگهای خبر: خودرو , دستگاه , شركت , كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
رصدکالا
پربیننده ترین رصدکالا

پربحث ترین رصدکالا

جدیدترین رصدکالا

رصد کالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها

رصد کالا، خرید هوشمندانه را با بهترین نرخها در کوتاهترین زمان تجربه کنید