رایمون تجربه آینده
رصد كالا: اگر شما در حال تغییر و تحول خانه خود و اضافه كردن قابلیت های مدرن روز هستید، باید به دانش كار در مورد آنچه كه بعنوان اتوماسیون خانگی و تكنولوژی خانه هوشمند مطرح می شود، توجه كنید.
به گزارش رصد كالا به نقل از مهر، تیم طراحی و مهندسی رایمون اولین و تنها برند تولید كننده سیستم مدیریت هوشمند ساختمان (BMS)، خانه هوشمند، اتوماسیون خانگی، سیستم های هوشمند مراكز تجاری، اداری، مسكونی و بیمارستان هوشمند در ایران است.
خانه هوشمند
خانه هوشمند فناوری واژه ای است كه امروز نمی توانیم از آن فرار نماییم، ازاین رو ما هم امكان دارد آنرا در آغوش بگیریم. اما اصطلاحات گاه گیج كننده ای در این میان وجود دارد. تفاوت بین هزینه ها و صرفه جویی در مصرف انرژی در دستگاه ها و تكنولوژی هایی كه زندگی روزمره را آسان تر و لذت بخش تر می كند، چیست؟
اگر كه خیلی از سیستم های موجود در خانه شما برای آنچه شما می خواهید و یا زمانی كه شما لازم دارید كه انجام پذیرد می توانند برنامه ریزی شوند، مانند ترموستات یا آبیاری فضای سبز، آیا آنها هوشمند هستند؟ و آیا مهم است؟ از لحاظ انطباق فضای زندگی شما با دنیای جدید، مهم می باشد.
اگر شما در حال تغییر و تحول خانه خود و اضافه كردن قابلیت های مدرن روز هستید، باید به دانش كار در مورد آنچه كه بعنوان اتوماسیون خانگی و تكنولوژی خانه هوشمند مطرح می شود، توجه كنید. آنها در نگاه اول می توانند مشابه باشند ولی با بررسی جزئیات متوجه می شویم كه ساختار خانه هوشمند با اتوماسیون خانگی كاملاً متفاوت می باشد.
زمانی كه فضای سبز شما نیاز به آبیاری داشته باشد و خود سیستم این مهم را متوجه گردد و با عنایت به المان های محیطی مختلف مبادرت به آبیاری نماید، این سیستم هوشمند است، زمانی كه نور محیط داخلی ساختمان بر مبنای شرایط محیطی تأمین شود، این سیستم هوشمند است، زمانی كه دمای محیط ساختمان متناسب با شرایط دمایی فضای بیرون و دمای مورد نیاز محیط داخلی تأمین گردد، این سیستم هوشمند است و خیلی از كاركردهای مختلف كه می تواند تفاوت بین یك خانه هوشمند و یك اتوماسیون خانگی را مشخص نماید.
هوشمند سازی
اغلب مردم تصور می كنند كه هوشمند سازی و اتوماتیك كردن و از كنترل دستی خارج نمودن ادوات، تجهیزات و مصرف كننده های ساختمانی تنها جنبه راحتی دارد ولی در كل، اهداف بسیار فراتر و والاتری را دنبال می كند.
دانشمندان و محققان در زمینه اتوماسیون نه تنها به رفاه، آسایش، زیبایی و مدرن بودن فكر می كنند بلكه علاوه بر اینها به شبكه ها، حسگرها و پردازشگرهایی جهت رسیدن به اهداف ایمنی و بهینه سازی مصرف انرژی، گزارش گیری و اهداف مدیریتی جهت ساختمان های اداری، صنعتی و مسكونی هم می اندیشند.
در واقع هدف از هوشمند سازی، پیشگیری از صدمه هایی است كه در اثر خطاهای فردی و انسانی رخ می دهد.
ساختمان هوشمند
تكنولوژی ساختمان هوشمند جزو فناوری های نوین در صنعت ساختمان كه به كارگیری آن نه تنها در خانه های لوكس و لاكچری، بلكه در خانه های معمولی و متوسط، با سرعت زیاد روند رو به رشدی دارد.
تكنولوژی ساختمان هوشمند نشان داده است كه تا چند سال آینده ساختمان های هوشمند كاملا جایگزین ساختمان های معمولی و از حالت تكنولوژی لوكس و لاكچری به یك تكنولوژی ضروری در هر ساختمان تبدیل می شود.
ساختمان هوشمند سبب كاهش مصرف انرژی یا به عبارتی بهینه سازی مصرف انرژی می شود.
هوشمند سازی ساختمان
برای درك هوشمند سازی ساختمان باید تعریفی از یك ساختمان هوشمند را داشته باشیم، ساختمان هوشمند ساختمانی است شامل محیطی فعال و مقرون به صرفه، بوسیله تجمیع كردن عناصر اصلی یعنی سیستم ها، ساختار، سرویس ها و مدیریت و ایجاد رابطه ای یكپارچه میان آنها كه می تواند به صورت مستمر نسبت به وضعیت های متغیر محیط عكس العمل نشان داده و خویش را با آنها وفق دهد و همینطور به ساكنین ساختمان این اجازه را می دهد كه از منابع موجود به صورت موثرتری استفاده نموده، امنیت و آرامش آنها را افزایش دهد.
با توجه به تعریف صورت پذیرفته، فرایند و تجهیزاتی كه منجر به ایجاد یك ساختمان هوشمند می شود، را هوشمندسازی ساختمان می نامیم.
اتوماسیون خانگی
اتوماسیون خانگی امكان كنترل تمام ادوات فرمان پذیر را به صورت محلی از راه پنل های لمسی و یا شبكه وای فای از راه گوشیهای هوشمند و تبلت و یا از راه اینترنت به صورت از طریق دور از هر نقطه از جهان برای شما فراهم می نماید. ارسال فرمان های گروهی، زمانبندی و برنامه ریزی روشن و خاموش شدن چراغ ها، آبیاری و خیلی از سناریوهای مختلف همچون عملكردهای اتوماسیون خانگی است.
چه چیزهایی می تواند بخشی از یك سیستم اتوماسیون خانگی باشد؟ درحالت ایده آل، هرچیزی كه می تواند به یك شبكه متصل شود، می تواند به صورت خودكار و از طریق دور كنترل شود. به صورت كلی می توان موارد زیر را همچون فعالیت های یك سیستم اتوماسیون خانگی برشمرد كه به صورت اتوماتیك و یا از راه فرمان كاربر انجام می پذیرد:
كنترل روشنایی
كنترل دما و رطوبت، دود، گاز و آتش
سیستم های اضطراری و امنیتی
كنترل صوت و تصویر
كنترل میزان مصرف انرژی
منبع: https: //raymonbms.comاین مطلب، یك خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب