توزیع گوشت قرمز طبق روند روزانه در حال انجام می باشد
به گزارش رصد کالا، مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی کشاورزی دامداران ایران در رابطه با شبکه توزیع گوشت داخل اظهار داشت: توزیع طبق روند روزانه در حال انجام می باشد و مشکلی در تأمین بازار گوشت قرمز داخل وجود ندارد.
به گزارش رصد کالا به نقل از مهر، شبکه توزیع، تأمین کننده بازارها بوده و عرضه در این شبکه روزانه صورت می گیرد.
تهیه اقلام اساسی برای مصارف خانوار یکی از ضروریات بازار کالاهای اساسی بوده که زنجیره تولید را تکمیل می کند. مجتبی عالی، مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی کشاورزی دامداران ایران در رابطه با شرایط بازار گوشت به خبرنگار مهر اظهار داشت: در کشور با انباشت دام مواجه هستیم و دولت باید برای تأمین بازار گوشت خانوار به جای واردات به تولید داخل کمک نماید.
وی اضافه کرد: تخصیص یارانه برای تأمین بازار گوشت قرمز از راه واردات باید به جای گوشت، دام مولد وارد شود تا اشتغالزایی مورد نظر دولت محقق گردد.
این مسئول صنفی اظهار داشت: هنگامی که گوشت قرمز وارد می شود سایر محصولات دام شامل پوست، کله و پاچه و… از دست می رود اما با واردات دام زنده منفعت آن برای بازار و مصرف کننده بیشتر است.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی کشاورزی دامداران ایران در رابطه با شبکه توزیع گوشت داخل اظهار داشت: توزیع طبق روند روزانه در حال انجام می باشد و مشکلی در تأمین بازار گوشت قرمز داخل وجود ندارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب