قرارگاه خاتم الانبیا(ص) درحال اجرای 390 طرح در کشور است

قرارگاه خاتم الانبیا(ص) درحال اجرای 390 طرح در کشور است به گزارش رصد کالا، مشهد: معاون هماهنگ کننده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) سپاه پاسداران اظهار داشت: ۳۹۰ طرح حوزه های مختلف در ۳۱ استان در قسمت های مختلف درحال اجراست.


سردار اسدالله حاجی زمانی روز شنبه در آئین شروع به کار آخرین ایستگاه خط دوم قطار شهری مشهد اضافه کرد: این طرح ها در حوزه های مختلف همچون نفت، گاز، پتروشیمی، راه، نیرو، صنعت و معدن، فناوری اطلاعات و دریایی در دست اجراست.
وی افزود: ۲۰ طرح از این تعداد به ارزش اولیه ۲۵۰ هزار میلیاردریال و ارزش روز ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در خراسان رضوی درحال اجراست که بیشترین آن در ارتباط با شهرداری هاست.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) اظهار داشت: همینطور ۳۸۸ کیلومتر خطوط مترویی توسط این قرارگاه در سرتاسر کشور اجرا شده و یا درحال اجراست.
حاجی زمانی اضافه کرد: توسعه خطوط مترویی از ضروریات توسعه شهری است و با ساخت خطوط مترویی بخشی از ناترازی انرژی جبران می شود و باید استفاده از خودرو ها و تردد برقی در دستور قرار گیرد.
به گزارش رصد کالا به نقل از خبرگزاری ایرنا، ایستگاه فکوری خط دوم قطار شهری مشهد در سه طبقه شامل طبقه بلیت فروشی، طبقه تاسیسات و طبقه سکو مسافر راه اندازی شده است.
ایستگاه شهید فکوری با استفاده از ۱۴ دستگاه پله برقی مسافران را از سطح خیابان به سکوی ایستگاه می رساند و برای راه اندازی ایستگاه سلامت آن ۴۰ هزار تن آرماتور و ۲۰ هزار متر مکعب بتن ریزی شده است.
مشهد بعد از تهران دومین شهر کشور است که در سال ۱۳۸۹ به خط قطار شهری مجهز شد و هم اینک برای این کلانشهر چهار خط قطار تعریف شده که خطوط یک و ۲ درحال بهره برداری است و خطوط سوم و چهارم هم در دست ساخت است.
خط یکم قطار شهری مشهد به طول ۱۹ کیلومتر از پایانه غدیر نخریسی تا وکیل آباد این شهر، اسفند ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید و هم اینک روزانه به صورت میانگین ۱۳۰ هزار نفر در این راه جا به جا می شوند، مسیر توسعه چهار و نیم کیلومتری این خط هم از ایستگاه غدیر تا فرودگاه مشهد در دهه فجر سال ۱۳۹۴ به بهره برداری رسید.
عملیات حفاری ۱۴ و نیم کیلومتری خط دوم قطار شهری مشهد هم از منطقه رضاشهر به سمت منطقه طبرسی شمالی پانزدهم بهمن ۱۳۹۴ به پایان رسید و اسفند سال ۱۳۹۵ اولین مرحله این خط به طول هشت کیلومتر بهره برداری شد.
اواخر اسفند ۱۳۹۶ هم با بهره برداری از ۲ کیلومتر دیگر از مسیر این خط، ایستگاههای سعدی و شریعتی به شکل آزمایشی به بهره برداری رسیدند و در مسافرت اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ رئیس جمهوری وقت به مشهد، این خط با خط یکم در ایستگاه شریعتی پیوند خورد و ادامه این خط در ایستگاه میدان شهید کاوه هم ۱۸ مرداد همان سال بهره برداری شد.
عملیات حفاری خط سوم قطار شهری مشهد هم به طول ۳۰ کیلومتر که مسیر شهرک ابوذر تا قاسم آباد را پوشش می دهد، از نیمه دوم فروردین سال ۱۳۹۵ شروع شده است و با بهره برداری از بخش اول این خط، خطوط مترو مشهد به حرم مطهر رضوی متصل می شود.
عملیات حفاری خط چهارم هم به طول ۱۷ و نیم کیلومتر از انتهای خواجه ربیع تا شهرک شهید رجایی با ۱۵ ایستگاه از خرداد ۱۴۰۰ شروع شد.
با توجه به اهمیت خط سوم قطارشهری مشهد بعنوان اولین مسیر ریلی متصل به اماکن زیارتی، تمرکز و تأکید مدیریت شهری بر بهره برداری و مسافرگیری این خط است، گرچه چندین بار وعده مسافرگیری این خط تاکنون به تعویق افتاده اما آخرین قول و وعده بر مسافرگیری بخش اول خط سوم از میدان شهدا بسمت حرم مطهر رضوی و پایانه امام رضا (ع) در اردیبهشت ماه سال جاری و همزمان با دهه کرامت سال جاری است.



منبع:

1404/02/14
10:06:34
5.0 / 5
28
تگهای خبر: ارز , خودرو , دستگاه , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
رصدکالا
پربیننده ترین رصدکالا

پربحث ترین رصدکالا

جدیدترین رصدکالا

رصد کالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها

رصد کالا، خرید هوشمندانه را با بهترین نرخها در کوتاهترین زمان تجربه کنید