دستگاه پرکن

دستگاه پرکن رصد کالا: در این مطلب می خواهیم به دستگاه های پر کن و دستگاه بسته بندی بپردازیم و با نحوه کار و کاربرد هریک از آنها آشنا شویم.



به گزارش تجاری خبرگزاری مهر، همانطور که از نام این دستگاه مشخص است، جهت پر کردن حجم مشخصی از مواد مختلف جامد مثل پودری و گرانولی، مایعات مثل انواع نوشیدنی ها، نیمه مایع مثل انواع سس با ویسکوزیته و چگالی مختلف داخل بطری یا شیشه های پلاستیکی، فلزی و.... مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه پرکن در صنایع مختلف همچون صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد و انواع مختلفی دارد از پر کن مایعات گرفته تا پودری و گرانولی، همه در خانواده دستگاه های پر کن قرار می گیرند، هرکدام از این دستگاهها می توانند به یکی از سه شکل اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی تولید شوند و بنابه حجم تولیدی شرکت های متقاضی مورد استفاده قرار بگیرند.
مزایای استفاده از دستگاه پرکن
استفاده از دستگاه پر کن می تواند یک سری مزایا داشته باشد که در ادامه عنوان می کنیم:
دقت
باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر پرکردن بصورت دستی انجام گیرد تلورانس حجمی ظروف مختلف بالا خواهد بود و این مورد می تواند موجب سلب اعتماد مشتری شود چونکه مشتری نمی پذیرد که هربار یک محصول را با مقدار و حجم متفاوت تری نسبت به قبل خریداری نماید. پس دقت در امر پر کردن می تواند از با اهمیت ترین خاصیت های دستگاه پر کن باشد.
سهولت در امر پر کردن
پر کردن مایعات گاز دار همیشه با مشکلات بسیاری مواجه می باشد که با وجود دستگاه های پر کن این مشکل از بین رفته و به آسانی قابل انجام است.
تسریع در روند تولید
زمان عامل مهمی است که برای هر کسب و کاری یکی از شاخصهای کلیدی تولید شمرده می شود، دستگاه های پر کن دارای نازل هایی است که بنابه حجم تولید کم و زیاد می شوند و عمل پر کردن را می توان با افزایش نازل تسریع بخشید و در نهایت تولید چندبرابری را در یک بازه زمانی کوتاه تری حاصل کرد.
عدم دخالت دست
استفاده از نیروی انسانی کمتر برای تولید بالا و عدم دخالت دست در پروسه کاری و در نتیجه افزایش بهداشت از عوامل موثر در استفاده از دستگاه های پرکن است.
در نظر داشته باشید که هر چقدر آپشن های دستگاه پرکن بیشتر و مکانیزه تر باشد، عواملی که به آنها اشاره شد بسیار چشمگیرتر می شود و این یعنی کار کمتر و درآمد بهتر.
دستگاه سیل وکیوم
دستگاه سیل وکیوم بعنوان یکی از انواع دستگاه های بسته بندیاست. این دستگاه عملکرد خاصی دارد با بهره گیری از وکیوم یا خلاء هوای داخل بسته بندی ها را خارج می کنند سپس برای حفظ ماندگاری و تثبیت طعم و رنگ مواد بسته بندی شده گازهای مخصوص نگهدارنده را درون بسته ها تزریق می کنند. به طور معمول این دستگاهها را برای بسته بندی طیف گسترده ای از محصولات غذایی شامل سبزیجات، گوشت ماهی، غذاهای نیمه آماده و.... استفاده می نمایند.
نحوه عملکرد دستگاه سیل وکیوم

دستگاه سیل وکیوم
عملکرد این دستگاهها در انواع مختلف متفاوت می باشد. به طور معمول دستگاه های سیل وکیوم دارای محفظه هایی هستند که بسته ها را در آنها قرار می دهند. در ادامه با بهره گیری از نیرو و حرارت موجود در اهرم قالب مخصوص را که از جنس سلفون یا فویل های آلومینیوم است را بر روی دهانه ی ظرف ها قرار می دهند سپس عملیات اتصال یا دوختن را انجام می دهند.
قبل از آن که عملیات سیل کردن یا خروج هوا از داخل محفظه ها به وسیله ی پمپ ها انجام دهند و هوای داخل محفظه های بسته بندی را به شکل کامل تخلیه کنند، برای ایجاد ماندگاری بالا در محصولات میزان مشخصی گاز ازت را درون بسته ها تزریق می کنند. بعد از آن که ظروف بسته بندی به شکل کامل تحت پروسه سیل قرار گرفتند، بصورت همزمان قسمت های اضافی رول را به وسیله ی دستگاه برش می دهند. پس از انجام این مراحل اهرم بصورت اتوماتیک و در دستگاه های نیمه اتوماتیک به کمک اپراتور کشیده می شود و بسته بندی ها از محفظه خارج می شوند.
این دستگاهها عملکردی کاملاً بهداشتی و بی ضرر دارند، برای مقاومت بیشتر جنس بدنه ی دستگاه را از میان استنلس استیل و آلومینیوم انتخاب می کنند که در مقابل شرایط جوی و فشارهای طبیعی مقاومت بالایی دارند. دستگاه های نیمه اتوماتیک جهت استفاده در محیط های محدود مانند کارگاه های کوچک و استفاده خانگی پیشنهاد می شوند. دستگاه های اتوماتیک به سبب عملکرد سریع و بالایی که دارند برای مکان های بزرگ پیشنهاد می شوند.
کاربرد و موارد استفاده دستگاه سیل وکیوم

دستگاه سیل وکیوم
همان طور که در ابتدا اشاره کردیم دستگاه های سیل وکیوم در مدلهای مختلفی عرضه می شوند که بر طبق نیاز کاربران انتخاب می شوند. این دستگاهها را جهت بسته بندی مواد غذایی و خوراکی استفاده می نمایند. این مواد شامل انواع مواد پروتئینی مانند گوشت ماهی، مرغ، گوشت قرمز و میگو، زیتون، خرما، خشکبار و حبوبات و… می شوند. استفاده از دستگاه های سیل وکیوم موجب جلوگیری از هر گونه تماس مواد غذایی با هوا و مواد خارجی می شوند. زمانی که مواد غذایی در معرض آلودگی نباشند احتمال واکنش نامطلوب در آنها بسیار پایین می آید و همین مورد موجب می شود که مواد غذایی برای مدت زمان بیشتری سالم بماند و امکان استفاده از آن وجود داشته باشد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1400/09/03
14:10:56
5.0 / 5
45
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
رصدکالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها