آسانسور كارگاهی

آسانسور كارگاهی میزان امنیت، سرعت و ایمنی بالا برای آسانسورهای كارگاهی از جمله موارد بسیار مهمی است كه باید مورد توجه قرار گیرد.


زمانی که شما مشغول به ساخت و ساز می باشید، در صورتی که مشکلی برای یکی از کارگران شما به وجود آید، در قبال آن مسئول هستید. شاید کمتر کسی در حال حاضر راضی به بالا رفتن از ساختمان های بلند و ناایمن باشد. آسانسور کارگاهی علاوه بر داشتن ایمنی بسیار بالا برای انجام کار، می توان گفت کاملا برای انبوه سازان و همچنین مالکان بسیار مقرون به صرفه نیز می باشند.

 

ویژگی های آسانسور کارگاهی

میزان امنیت، سرعت و ایمنی بالا برای آسانسورهای کارگاهی از جمله موارد بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد. ویژگی های زیر برای داشتن یک آسانسور کارگاهی استاندارد ضروری می باشد.

·     برخورداری از استانداردهای بین‌المللی 1،  ASME،EN8

·     مطابق با استاندارد کشور ایران به شماره 6303-1 باشد.

·     اطمینان از صحت و درستی سیستم های برقی، مکانیکی، کنترلی، ایمنی و محرکه آسانسور

·     بررسی دقیق و کامل سیستم تعلیق کابین

·     تعادل مناسب ومکانیزم مسیر حرکتی کابین

·     اطمینان از کارکرد صحیح ترمزهای ایمنی، گاورنر به همراه ضربه گیرهای آسانسور

·     بی نقض بودن عملکرد دقیق قفل‌ها و درب‌های کابین در طبقات

·     اندازه آسانسور بر اندازه دقیق چاهک ها باید استوار باشد.

·     میزان وزن بالابرنده برای آسانسور کارگاهی باید از وزن های 500 کیلوگرم آغاز و تا 3 تن باشد.

·     سرعت حرکت استاندارد در نظر گرفته شده برای این نوع از آسانسورها از m/s 2  تا  m/s 0.6 در نظر گرفته شده است.

·     از نظر جنس بدنه، کابین آسانسور تمام فلز و یا ورق پانچ شده باشد.

·     بهتر است نوع سیستم حرکتی تعیین شده برای این نوع پایه از تکنولوژی کششی و یا پانچ باشد.

·     قابلیت Overload داشتن که به موجب این امکان در صورتی وزن بار بیشتر از میزان تعیین شده برسد، آسانسور به طور خودکار متوقف می شود.

·     داشتن سیستم خودکار ترمز آسانسور پاراشوت نیز از جمله موارد بسیار مهمی است که به صورت خودکار در سرعت های غیرمجاز منجر به جلوگیری از سقوط می شود.

 

ما ضمن ارائه کلیه استانداردهای موجود برای آسانسورهای کارگاهی، از جمله خدمات ساختمانی خوارزم سازه ، ارائه مشاوره در رابطه با خرید این نوع آسانسور را نیز بر عهده خواهیم داشت.

 

در خرید آسانسور به چه مواردی باید توجه نماییم؟

قبل از هزینه کردن برای آسانسور بهتر است موارد زیر را در رابطه با نحوه خرید خود در نظر بگیرید. ابتدا این سوالات را بهتر است از خود بپرسید و متناسب با جوابی که برای آن دارید، نوع مناسب آسانسور را انتخاب نمایید.

·     آسانسور شما قرار است چه مقدار محموله را جا به جا نماید؟

·     چه مقدار فضا برای نصب و استفاده دارید؟

·     حداکثر وزن جابه جایی برای حمل و نقل بار شما چقدر است؟

·     ارتفاع ساختمان شما چقدر است و به چه میزان می خواهید آسانسورکارگاهی برای شما بالا رود؟ (در واقع ارتفاع بار شما چقدر است؟).

·     سرعت حرکت آسانسور شما چقدر است؟

·     میزان برق مصرفی برای ساختمان شما چقدر است؟

·     توان و قدرت الکتروموتور آسانسور مورد نظر شما چقدر است؟

·     ابعاد و اندازه کابین شما چقدر است؟

·     آیا دستگاه مورد نظر شما از ابعاد و اندازه مناسبی برخوردار است؟

·     آیا شرکتی که شما با آن قرار داد بسته اید مورد اطمینان می باشد؟

 

تعمیر آسانسور کارگاهی

با توجه به اینکه هزینه خرید آسانسور کارگاهی بالا می باشد، به همین دلیل تعمیر در برخی از موارد بسیار مقرون به صرفه تر از خرید مجدد آن خواهد بود. اما این مورد به شرط آن است که دستگاه شما از نظر ایمنی دچار مشکلی نشده باشید. همچنین تکنسین هایی که تعمیر دستگاه شما را به انجام می رسانند، از جمله موارد بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار دهید. اما به طور کلی در تعمیر آسانسور باید به نکات زیر توجه ویژه ای داشته باشید.

·     در صورتی که اتصالات سکشنها و اتصالات کمربندها شل باشند، با باز شدن دستگاه های مختلف امکان سقوط دستگاه وجود خواهد داشت.

·     چک کردن دقیق یکروسویچ های حد بالا و پایین برای انجام کار بسایر ضروری می باشد.

·     حتما سکشن های آسانسور را به صورت دقیق چک کنید زیرا در صورتی که دچار شکستگی و یا پوسیدگی شوند، این موضوع می تواند بسیار خطرناک شود.

·     چک کردن سیستم های ایمنی دستگاه از جمله پاراشوت دستگاه از جمله موارد مهم در تعمیر آسانسور کارگاهی می باشد.

·     در برخی از موارد ممکن است دستگاه تنها نیاز به روغن کاری و گریس کاری  داشته باشد.

 

برای تعمیر آسانسور خود می توانید با برای مراجعه حضوری به آدرس : تهران، خیابان شریعتی، خیابان یزدانیان کوی فریبرز پلاک 12 واحد 2 و یا با شماره های : 46018960-021 و 09124712355 تماس حاصل نمایید و یا در وب سایت به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت نمایید.

 

انواع آسانسور کارگاهی بر اساس نوع حمل بار

به طور کلی می توان انواع و دسته بندی برای هر یک از آسانسورها را به سه دسته حمل و نقل، ساختمانی و صنعتی تقسیم نمود. که در زیر به توضیحات هر یک از این انواع خواهیم پرداخت.

آسانسور بالابر انفجاری

در واقع این نوع آسانسور از نوع بالابرهای ضد گرد و غبار و ضد جرقه می باشند. به همین دلیل در مکان هایی که امکان انباشت گازهای قابل اشتعال وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع مکان هایی همانند محیط های آلوده گازی همانند صنایع نفت گاز و پتروشیمی، محیط های آلوده به غبارهای آتشگیر، غبار پشم شیشه، غبار ذغال سنگ معادن و انبار غلات از جمله مکان های مورد استفاده برای این نوع بالابر می باشند.

آسانسور بالابر مواد پودری

از این نوع آسانسور به طور معمول در صنایع غذایی، شیمیایی، بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع حمل موادی همانند نمک، شکر، قهوه، پودرهای دارویی از جمله موارد استفاده این نوع خواهد بود. آسانسور کارگاهی پودری یا کاسه ای نیز به آن گفته می شود.

آسانسور بالابر ساختمانی

در واقع استفاده از این نوع بالابر به دو ویژگی بستگی خواهد داشت. با توجه به نوع کارکرد استفاده شما می توان آن را به دو نوع 1.بالابر مصالح 2.بالابرمواد و مصالح تقسیم نمود. این نوع از آسانسوربه دلیل اینکه حمل افراد و مصالح را بر عهده دارند، باید از ایمنی بسیار بالایی برخوردار باشند.

 

انواع آسانسور کارگاهی بر اساس نوع حرکت

آسانسورهای کارگاهی را بر حسب نوع حرکت آنان می توان به چند دسته زیر تقسیم نمود.

آسانسور هیدرولیکی

ساخت این نوع آسانسورها به گونه ای است که دارای یک موتور سه فاز غوطه ور در روغن به همراه یک شیر الکتریکی می باشد که وظیفه آن تامین فشار روغن برای جک های هیدرولیک است. استهلاک این نوع آسانسور بسیار کم است و حرکت آن بسیار نرم است. همچنین به راحتی می توانید عیب یابی این دستگاه را انجام دهید  و توانایی حمل بار با تناژ بالا از دیگر مزیت های این مورد می باشد.

آسانسور وینچی

نوع کارکرد آسانسور کارگاهی وینچی با استفاده از طناب فولادی و به کمک نیروی برق می باشد. در واقع مورد مصرف و استفاده این نوع آسانسور در مکان های فروشگاهی، ساختمانی، کارگاهی، خانگی، رستورانی می باشد.

آسانسور کششی

نوع کارکرد این نوع آسانسور بدین صورت است که با استفاده از سیم بکسل و شیار فلکه کششی و چرخش توسط الکتروموتور حرکت می کند. سیستم کنترل آسانسورهای کششی با توجه به نوع موتور و سیستم کنترل به دو دسته دارای موتور گیبرکسی و موتور بدون گیربکس تقسیم می شوند.

آسانسور کارگاهی

از این نوع آسانسورها در واقع برای انتقال نفر و همچنین مصالح استفاده می شود. این نوع آسانسورها قابلیت کار تا ارتفاع 200 متر و بالاتر را در ظرفیت های یک تا دو تن بر عهده دارند. برای خرید هر یک از انواع آسانسور و دریافت مشاوره خرید می توانید با مراجعه حضوری به آدرس : تهران، خیابان شریعتی، خیابان یزدانیان کوی فریبرز پلاک 12 واحد 2 و همچنین تماس با شماره های : 46018960-021 و 09124712355 با ما در ارتباط باشید و یا در وب سایت خوارزم سازه درخواست خود را ثبت نمایید.

 

Source: kharazmsaze.com

1399/04/23
17:54:53
5.0 / 5
3231
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
رصدکالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها