احتمال شنیده شدن صدای انفجار در تهران
به گزارش رصد کالا، احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان پاکدشت، ناشی از عملیات فنی وجود دارد و جای هیچ نوع نگرانی برای شهروندان نیست.
به گزارش رصد کالا به نقل از خبر آنلاین، روابط عمومی سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران در اطلاعیه ای اعلام نمود: انهدام مهمات عمل ننموده تجاوز آمریکایی صهیونی در شهرستان پاکدشت در سومین روز از ساعت ۱۳ تا ۱۶ بعد ازظهر روز سه شنبه ۲۳ تیرماه، صورت می گیرد.
ایرنا نوشت: در این اطلاعیه آمده است: امروز سه شنبه ۲۳ تیر ماه در شهرستان پاکدشت عملیات انهدام مهمات جنگ رمضان با حضور تیم تخصصی چک و خنثی اجرا می شود.
احتمال شنیده شدن صدای انفجار، ناشی از عملیات فنی وجود دارد و جای هیچ گونه نگرانی برای شهروندان نیست.
همچنین در این اطلاعیه تأکید شده تا شهروندان به شایعات توجه نکنند.
خلاصه اینکه ایرنا نوشت: در این اطلاعیه آمده است: امروز سه شنبه ۲۳ تیر ماه در شهرستان پاکدشت عملیات انهدام مهمات جنگ رمضان با حضور تیم تخصصی چک و خنثی اجرا می شود.
منبع: رصد كالا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب