هجوم سرمایه گذاران به سمت دلار

هجوم سرمایه گذاران به سمت دلار ایسنا نوشت: سرمایه گذاران همین طور به سمت دلار هجوم برده اند که یک دارایی امن دیده می شود. شاخص دلار روز چهارشنبه به بالاترین رکورد ۲۰ سال گذشته صعود کرد و خرید نفت را برای خریداران غیرآمریکایی گران تر ساخت.



بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در سپتامبر ۶۸ سنت معادل ۰.۷ درصد افزوده شد و به ۱۰۰ دلار و ۲۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز چهارشنبه برای دومین روز متوالی در پایین ۱۰۰ دلار بسته شده بود.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در اوت، با ۵۵ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش، به ۹۶ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز گذشته ۴۶ سنت افزوده شده بود.
قیمت های نفت در دو هفته گذشته به علت نگرانی ها از وقوع رکود اقتصادی و متاثر شدن تقاضا برای سوخت، نوسان شدیدی پیدا کرده است. کاهش صادرات نفت و فرآورده های نفتی روسیه به علت تحریمهای غربی و اختلالات عرضه در لیبی، مانع کاهش بیشتر قیمت ها شده است.
هووی لی، اقتصاددان بانک OCBC سنگاپور اظهار داشت: بازار تحت تأثیر احساسات است و این مساله، عامل عمده ضرر بازارهای نفت طی چند هفته گذشته بوده است. هیچ تغییری در عوامل بنیادین عرضه نفت مشاهده نمی گردد و بنابراین است که نفت برنت حدود ۱۰۰ دلار مانده است.
بانک مرکزی آمریکا با افزایش ۱۰۰ واحدی نرخ بهره در ماه جاری، مبارزه با تورم را که به بالاترین رکورد ۴۰ سال گذشته صعود کرده است، تشدید می کند. انتظار می رود افزایش نرخهای بهره آمریکا بعد از اقدام مشابه بانک مرکزی کانادا صورت بگیرد.


بیشتر بخوانید: ادعای بلومبرگ: ایران برای رقابت با روسیه به چین تخفیف نفتی می دهد


سرمایه گذاران همینطور به سمت دلار هجوم برده اند که یک دارایی امن دیده می شود. شاخص دلار روز چهارشنبه به بالاترین رکورد ۲۰ سال گذشته صعود کرد و خرید نفت را برای خریداران غیرآمریکایی گران تر ساخت.
نگرانی ها نسبت به محدودیت های جدید کووید ۱۹ در شهرهای مختلف چین برای کنترل موارد جدید ابتلای زیرسویه به شدت مسری اُمیکرون، مانع رشد قیمتها شده است.
واردات روزانه نفت به چین در ژوئن به کمترین میزان از ژوییه سال ۲۰۱۸ نزول کرده است چونکه پالایشگاه ها انتظار دارند تدابیر قرنطینه، تقاضا برای نفت را محدود کند.
در این بین، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه به عربستان سعودی سفر خواهد نمود و در این کشور در اجلاس سران کشورهای منطقه خلیج فارس شرکت کرده و از این کشورها برای تولید بیشتر نفت درخواست می کند. با این وجود، ظرفیت مازاد تولید در اوپک کاهش پیدا کرده و اغلب تولیدکنندگان در نهایت ظرفیت خود نفت تولید می کنند. اوپک روز سه شنبه پیش بینی نمود تقاضای جهانی برای نفت به میزان ۲.۷ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۳ رشد می کند که اندکی کمتر از سال ۲۰۲۲ خواهد بود. تردیدهایی درباره توانایی عربستان سعودی برای افزودن سریع ۱.۵ میلیون بشکه در روز دیگر به تولیدش وجود دارد.
بر اساس گزارش رویترز، طبق آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تقاضا برای فرآورده های نفتی به ۱۸.۷ میلیون بشکه در روز افت کرده که کمترین میزان از ژوئن سال ۲۰۲۱ است. ذخایر نفت هم تحت تأثیر برداشت از ذخایر استراتژیک، رشد کرده است.


۲۱۲۲۰

1401/04/23
13:38:11
5.0 / 5
689
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
رصدکالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها