پیامك های كلاه برداری را بشناسید!

پیامك های كلاه برداری را بشناسید! رصد کالا: این روزها بازار کلاه برداری برخی افراد سودجو داغ شده است و روزانه صدها نفر برای شکایت از پیامک کلاه برداری به پلیس مراجعه می کنند.



به گزارش رصد کالا به نقل از مهر، خیلی از روش هایی که کلاه برداران استفاده می نمایند، روش هایی هستند که افراد کمتری به آن شک می کنند. در حقیقت کلاه برداری نوین این دسته از افراد به قدری طبیعی جلوه می کند که افراد معمولی به آسانی نمی توانند از آن آگاه شوند. افراد زیادی هستند که چندین میلیون سرمایه خودرا با همین روش ازدست داده اند و معمولاً پول آنها برنمی گردد. در این مقاله می خواهیم به بررسی کامل پیامک های کلاه برداری و روش تشخیص آن بپردازیم تا اگر با این مسائل روبرو شدید، هیجانی عمل نکنید و راه کار درست را بشناسید.
پیامک کلاه برداری چیست؟
پیامک های کلاه برداری یکی از انواع پیامکی های ارسالی برای کاربران هستند که هدف اصلی آنها، سودجویی مالی از کاربران است. در حقیقت افراد سودجو با استفاده از این پیامک ها شما را فریب می دهند تا با روش های مختلفی از شما پول دریافت نمایند. مسئله مهم این است که تعداد افرادی که فریب می خورند زیاد است و امکان شکایت و رسیدگی به آن به صورت کامل وجود ندارد. جالب است بدانید پلیس فتا در سایت خود هرروز از روش های جدید کلاه برداری می گوید و این روش ها هم با عنایت به افزایش آگاهی مردم، روزبه روز در حال گسترش و جدید شدن هستند. بازاریابی پیامکی و استفاده از پنل پیامکی شرکت های معتبر نظیر فراز اس ام اس، یکی از راه های ارزان کسب و کارها و فروشگاه های اینترنتی برای ارتباط با مشتری به حساب می آید. بنابراین ممکنست کلاه برداران در متن پیامک خودرا بعنوان یک فروشگاه معتبر معرفی کنند.
افراد سودجو تنها با روش های مختلف دست به کلاه برداری می زنند و در هر ثانیه می توانند برای هزاران نفر پیامک کلاه برداری ارسال نمایند. اگر می خواهید بدانید که پیامک های کلاه برداری با چه عنوانی ارسال می شوند، در بخش بعدی همراه ما باشید.

انواع پیامک های کلاه برداری کدام هستند؟
پیامک های کلاه برداری با عنوان های مختلفی ارسال می شوند! به این جهت کار شرکتها و فروشگاه های بزرگ واقعاً سخت شده است. معمولاً خرید سامانه پیامکی رند یکی از اقدامات شرکت هاست تا بتوانند ثابت کنند که کلاه بردار نیستند. برای اینکه هم اکنون دانش مردم درباره تشخیص پیامک های واقعی و کلاه برداری کمی پایین است. باید توجه داشته باشید که هنگام دریافت پیامک، فریب نخورید. بعضی از مهم ترین پیامک های کلاه برداری که برای کاربران زیادی ارسال می شود، عبارت اند از؛
کلاه برداری با عنوان ثبت آگهی در سایت دیوار و سایت های مشابه
گاهی اوقات کاربران بعد از ثبت آگهی در سایت دیوار و شیپور پیامک هایی برای واریز وجه دریافت می کنند. این در شرایطی است که شیپور و دیوار همه پرداخت ها را بوسیله سایت و اپلیکیشن خود انجام می دهند و هیچگاه از کاربران در پیامک درخواست واریز وجه نمی گردد. یکی از کارهای مثبتی که سایت دیوار انجام داده است، این است که برای شما پیامکی تحت عنوان عدم واریز وجه به درخواست های پیامکی ارسال می کند. خیلی از کاربران بوسیله همین روش قربان فیشینگ و از دست دادن سرمایه خود شده اند.
کلاه برداری با عنوان ثبت نام در گردهمایی ها
یکی دیگر از روش های کلاه برداری پیامکی، ارسال پیامکی تحت عنوان شرکت در یک گردهمایی است. معمولاً این پیامک ها به شما تخفیفی هم می دهند اما بعد از واریز وجه متوجه می شوید که واقعاً این گردهمایی وجود نداشته است. البته در بهترین حالت فقط هزینه پرداختی را از دست می دهید اما اگر اطلاعات بانکی خودرا وارد صفحه فیشینگ کرده باشید، احتمالاً بخش بزرگی از موجودی حساب خودرا از دست خواهید داد. بدین سبب لازم است دقت زیادی در پرداخت ها داشته باشید!
کلاه برداری با عنوان برنده شدن جایزه
گاهی اوقات پیامک هایی تحت عنوان برنده جایزه شدن برای شما ارسال می شود که بازهم از شما می خواهند اطلاعات بانکی خودرا برای پرداخت هزینه آن وارد کنید. این صفحات هم معمولاً فیشینگ هستند و مشکلات زیادی را برای شما به وجود می آورند.
ارسال پیامک های واریز پول به حساب شما
اگر پیامکی تحت عنوان واریز برای شما ارسال شده است، حتما شماره آنرا چک کنید که مربوط به بانک کارت شما باشد. اگر از کارت استفاده می کنید، حتما قبلاً هم برای شما پیامک بانک ارسال شده است و این پیامک در ادامه پیامک های قبلی ارسال می شود. اگر شماره آن تغییر کرده است، حتما شک کنید و به بانک اطلاع دهید. برای اینکه گاهی اوقات فیشینگ در حساب شما صورت می گیرد و متهم اصلی شما خواهید بود.
چگونه پیامک کلاه برداری را تشخیص دهیم؟
بسیاری از شرکت های بزرگ و معتبر برای برقراری ارتباط با مشتریان از اینترنت و نرم افزار ارسال پیامک انبوه استفاده می نمایند. اگر می خواهید پیامک این شرکتها و پیامک های کلاه برداری را از یکدیگر تشخیص دهید، بهتر است با جستجوی شماره ای که برای شما پیامک فرستاده (در گوگل) متوجه شوید که این شماره مربوط به کدام شرکت یا سایت است. بهترین راه کار برای تشخیص این نوع پیامک ها، دقت کردن به شماره ای است که از آن پیامک ارسال می شود! در پیامک های بانک هم باید دقت کنید که پیامک ها، در ادامه پیامک های قبلی ارسال شده باشد و اگر از شماره جدید است، حتما شک کنید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1399/10/02
13:47:29
5.0 / 5
878
تگهای خبر: ارز , بازار , بانك , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
رصدکالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها