روش های مختلف درمان سرماخوردگی

روش های مختلف درمان سرماخوردگی به گزارش رصد كالا روش های مختلفی همچون درمان های سنتی و دارویی برای درمان سرماخوردگی وجود دارد كه در ادامه به چند مورد آن اشاره می نماییم.



به گزارش رصد کالا به نقل از مهر، چه راهکارهایی برای مقابله با سرماخوردگی وجود دارد؟ چه تفاوتی بین کرونا و سرماخوردگی هست؟ روشهای درمان خانگی سرما خوردگی کدام است؟ روشهای مختلف برای درمان سرماخوردگی وجود دارد همچون درمانهای سنتی و همچنین درمانهای دارویی، البته این درمانها هم روشهای مختلفی دارد، در زیر به چند روش اشاره میکنیم و همینطور مصاحبه با یکی از دکترهای خوب ایرانی به شما نشان می دهیم. ( blog.okala.com)
۱. سوپ مرغ: وقتی سرما خوردگی دارید و حالتان بد است سوپ مرغ کمک زیادی به شما می کند. سوپ مرغ همراه با سبزیجات می تواند سبب کندی حرکت نوتوروفیل ها در بدن شما می شود. نوتروفیل ها نوعی از گلبول های سفید هستند که وظیفه مبارزه با بیماری ها را دارند. وقتی این سلول های نوتروفیل با سرعت کمتری حرکت کنند تمرکز بیشتری بر روی از بین بردن میکروب ها داشته و سبب بهبود بیشتر می شوند.
تحقیقات نشان می دهند که سوپ مرغ خصوصاً برای بیماری های قسمت های بالایی دستگاه تنفس مناسب هستند. سوپ مرغ هم اب بدن شما را تأمین می کند و هم مواد مغذی به بدن می رساند.
۲. زنجبیل: اثرات مثبت ریشه زنجبیل بر سرما خوردگی هزاران سال است که کشف شده است. اما امروزه علم هم اثرات مثبت زنجبیل بر سرما خوردگی را تایید کرده است. مقداری زنجبیل خرد شده را در آب بجوشانید محلول حاضر برای سرفه و گلودرد بسیار مفید می باشد. همینطور حالت تهوع ناشی از انفلوآنزا هم با زنجبیل بهتر می شود. در منبعی معتبر آمده که یک گرم از ریشه زنجبیل می تواند از بستری شدن شخص مبتلا به آنفلوآنزا جلوگیری کند.
یکی از مسائلی که سبب این مورد شده است، این است که خیلی از مردم نمی دانند تفاوت آنفلوآنزا با سرماخوردگی عادی چیست. همین مبحث سبب می شود خوددرمانی کرده و یا دیرتر به پزشک رجوع کنند. آنقدر دیر که دیگر این ویروس تمام بدنشان را درگیر کرده است. شباهت آنفلوآنزا با سرماخوردگی یکی از باورهای اشتباهی است که در میان عموم مردم رایج است. چون که آنفلوآنزا هم امکان دارد با علایم یک سرما خوردگی شدید مثل گلودرد، آبریزش بینی، عطسه، کوفتگی و سرفه بروز کند. اما بد نیست بدانید سالانه در آمریکا ۳۶ هزار نفر در اثر این بیماری می میرند و بیشتر از ۲۰۰ هزار نفر هرسال در بیمارستان بستری می شوند. یکی دیگر از باور اشتباه دراین زمینه این است بسیاری گمان می کنند چون علایم این بیماری را ندارند یعنی دیگر ناقل ویروس نیستند و نمی توانند آنرا منتقل کنند. در صورتیکه حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افرادی که حامل ویروس آنفلوآنزا هستند، هیچ علامتی ندارند و شاید خودشان هم ندانند که بیمار هستند.
علائمی مانند، تب، سردرد، ضعف و درد عمومی بدن، خستگی شدید و ناراحتی قفسه سینه از رایج ترین علایم آنفلوآنزا است، در حالیکه در سرماخوردگی علائمی همچون گرفتگی بینی، گلودرد و عطسه پدیدار می شوند.
البته این روزها آنفلوآنزای معده هم شیوع پیدا کرده که بد نیست در اینباره هم بدانید. آنفلوآنزای معده هیچ ارتباطی با آنفلوآنزای ویروسی ندارد چون ویروس های در رابطه با این بیماری فقط به دستگاه گوارش حمله می کنند. رایج ترین شیوه مبتلا شدن به آنفلوآنزای معده از راه تماس با شخص آلوده، مصرف غذا و آب آلوده است. علایم آنفلوآنزای معده، یک تا سه روز پس از آلوده شدن خویش را نشان داده است و گاه امکان دارد تا ۱۰ روز طول بکشد.
برای پیشگیری چه کنیم؟
تزریق واکسن و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی بهترین راهکار برای جلوگیری از این بیماری است و شما با این ۲ راهکار می توانید از عوارض آن در امان باشید. شستشوی دست ها را از مهمترین کارها برای ممانعت از مبتلا شدن و همینطور جلوگیری از بیماری است. با این راهکار ساده می توان از مبتلا شدن و همینطور انتقال بیماری جلوگیری کرد، پس حتما شتسشوی دست ها با آب و صابون را جدی بگیرید. چرا که رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، گفته است: ویروس آنفلوانزا به شدت مسری است و حداقل در ۳۰ دقیقه از راه دست های آلوده منتقل می شود. گفته می شود نوشیدنی های داغ می توانند گلودرد را تسکین بدهند و مایعات مورد نیاز بدن را تأمین کنند اما سوپ هیچ خصوصیت خاص دیگری ندارد که به بهتر شدن آنفلوآنزا کمک نماید.
فراموش نکنید استراحت، اصلی ترین و بهترین راه برای درمان است. اگر آنفلوانزا گرفتید حتما پس از رفتن به پزشک و دریافت داروهای لازم، استراحت در منزل را جدی بگیرید.
افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران ریوی، بیماران مبتلا به ناراحتی های قلبی و افراد مبتلا به سرطان در حال درمان، همچون افرادی هستند که به آنها سفارش می شود واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند. خوشبختانه با تمهیدات صورت گرفته واکسن آنفلوانزا به مقدار کافی وارد کشور شده و می توان آنرا از مراکز درمانی مجاز تهیه کرد.

این ویروس چه زمانی سبب مرگ می شود؟
این ویروس با وجود اینکه فرد را چند روزی خانه نشین می کند اما در افرادی که بیماری زمینه ای دیگری ندارند و سالم هستند نمی تواند کشنده باشد و فقط در مواردی که این ویروس درگیری دیگری هم ایجاد کند و خودش هم سبب ایجاد عفونت و سینه پهلو شده باشد، می تواند کشنده باشد. اما نکته ای که طی روزهای گذشته به چشم آمده این است که برخی با تصور اینکه سوزش گلو و سرفه های شان به علت آلودگی هواست، به دکتر رجوع نکردند و آنفلوانزا شدید شده است؛ بهتر است حتی اگر مطمئن هستید به علت آلودگی هوا درد و سوزش در قفسه سینه دارید، باز هم به دکتر رجوع کنید.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

1399/07/20
14:28:55
5.0 / 5
1403
تگهای خبر: ارز , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
رصدکالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها