در پاسخ به مهر عنوان شد

ابتلاء 56 نفر به بیماری تب كریمه، موفق به مهار بیماری در كشور شدیم

ابتلاء 56 نفر به بیماری تب كریمه، موفق به مهار بیماری در كشور شدیم رصد كالا: رئیس سازمان دامپزشكی با اشاره به اینكه 56 نفر در كشور به تب كریمه كنگو مبتلا شده اند، اظهار داشت: این بیماری در 10 سال قبل مهار شده است.



به گزارش رصد كالا به نقل از مهر، علیرضا رفیعی پور بامداد امروز دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸ در مراكز بازدید از عرضه بهداشتی دام به مناسبت عید سعید قربان در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت شیوع بیماری تب كریمه كنگو در كشور گفت: تعداد مبتلایان به این بیماری در سال جاری، ۵۶ نفر و تعداد افراد فوت شده، تابحال ۵ نفر بوده است.
رئیس سازمان دامپزشكی گفت: در ۱۰ سال قبل موفق به مهار این بیماری در كشور شده ایم و آمار مبتلایان به آن رشد نداشته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عید سعید قربان اضافه كرد: از ساعت ۶ بامداد امروز همكاران ما در مراكز عرضه بهداشتی دام مستقر شده اند و در این مراكز، دام ها تحت نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی به مردم عرضه می شود.
رفیعی پور با اشاره به اینكه این دام ها قبل، حین و پس از ذبح معاینه می شوند، اظهار داشت: همكاران ما به مردم سفارش می كنند گوشت دام ذبح شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری كنند و سپس مورد استفاده قرار دهند تا از نظر بهداشتی مشكلی برای آنها ایجاد نشود.
رئیس سازمان دامپزشكی با اشاره به اینكه پیش بینی می شود امسال ۴۰۰ هزار رأس دام در قربانگاههای كشور ذبح شوند، اظهار داشت: ساعت كار روتین كشتارگاهها ۶ بامداد تا ساعت ۱۵ است؛ اما همكاران ما تا هر زمان كه مردم به مراكز عرضه بازگشت كنند، به آنها خدمات ارائه خواهند كرد.
۳ هزار و ۶۰۰ ناظر بهداشتی و شرعی بر عرضه دام نظارت دارند
رئیس سازمان دامپزشكی با اشاره به اینكه امسال ۳ هزار ناظر بهداشتی و ۶۰۰ نفر ناظر شرعی بر روند عرضه دام در عید قربان نظارت می كنند، اظهار داشت: در عین حال، ۲ هزار و ۵۰۰ اكیپ شامل ۱۹۰۰ اكیپ سیار و ۶۰۰ اكیپ ثابت در این طرح فعال می باشند و همین طور مردم می توانند با شماره ۱۵۱۲ در این زمینه در ارتباط باشند.
رفیعی پور اشاره كرد: سال قبل بیشتر از ۳۵ هزار عضو شامل جگر، كبد، قلب، ریه و كلیه های دام ها ضبط و امحا شد؛ همین طور بیشتر از ۱۲ هزار كیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف تشخیص داده شد؛ بدین سبب هوشیاری همكاران دامپزشك ما از شیوع خیلی از بیماری های مشترك بین انسان و دام جلوگیری می كند.
رئیس سازمان دامپزشكی با اشاره به اینكه همكاران ما از ۲ ماه قبل برای اجرای طرح بهداشتی عید قربان آماده شده اند، اشاره كرد: اگر دامپزشكی نباشد عید قربان می تواند طغیان بیماری ها تلقی شود.
وی توضیح داد: با در نظر گرفتن همكاران دامپزشك ما در بخش خصوصی، روستاها، دهستانها و نقاط دیگر كه خارج از طرح ویژه بهداشتی مشغول فعالیت هستند، می توان گفت در مجموع ۶ تا ۷ هزار نفر برای عید قربان خدمات ارائه می كنند.
رفیعی پوراضافه كرد: همین طور با در نظر گرفتن دام هایی كه در نقاط روستایی، عشایری و دهستانها كشتار می شوند و ما آمار رسمی آنها را نداریم؛ بدین سبب می توان گفت بین ۸۰۰ تا یك میلیون دام در روز عید قربان در كشور ذبح می شود.
افزایش جایگاه های عرضه مستقیم دام نسبت به سال گذشته
همچنین ولی الله واعظی، مدیركل دامپزشكی استان تهران نیز با اشاره به اینكه ۲۰ درصد كشتار دام در تهران انجام می شود، اظهار داشت: در جایگاه های عرضه ناظران بهداشتی و شرعی بر عملیات ذبح قبل، حین كشتار و بعد از كشتار نظارت كافی دارند.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه ۲۳۰ دامپزشك در تهران بر عملیات كشتار نظارت می كنند، افزود: هوشیاری همكاران دامپزشك ما از شیوع خیلی از بیماری های مشترك دام و انسان جلوگیری می كند.
واعظی از همكاری سازمان میادین میوه و تره بار با سازمان دامپزشكی برای عرضه مستقیم دام در جایگاه ها و مراكز مستقیم عرضه تشكر كرد و اضافه كرد: جایگاه های عرضه مستقیم دام نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

1398/05/22
13:14:06
5.0 / 5
4157
تگهای خبر: خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
رصدکالا
rasadkala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت رصد كالا محفوظ است

رصد كالا

یافتن بهترین قیمت برای کالاها